Германският канцлер Олаф Шолц поиска от лидера на опозицията Фридрих Мерц

...
Германският канцлер Олаф Шолц поиска от лидера на опозицията Фридрих Мерц
Коментари Харесай

Шолц настоява за ограничаване на нелегалната миграция към Германия

Германският канцлер Олаф Шолц изиска от водача на опозицията Фридрих Мерц в писмо, забелязано от " Ройтерс " във вторник, да поддържа държавните ограничения за ограничение на нелегалната миграция към Германия.

" За мен е значимо федералното държавно управление, провинциите и опозицията да реализират взаимни съглашения за доста понижаване на противозаконната миграция към Германия ", написа канцлерът в писмото.

Шолц отговори на писмо от опозиционния водач, в което Мерц предлага съдействие, само че и изисква отговор на предложенията на неговата парламентарна група.

Канцлерът не отговори на предлагането на Мерц за образуване на работна група с равно посланичество. Вместо това писмото акцентира нужната съгласуваност с федералните провинции, с които федералното държавно управление желае да реализира съответни съглашения на 6 ноември.

Министърът на вътрешните работи Нанси Фезер възнамерява в сряда да показа законодателен пакет за по-бързо репатриране.

" Гражданите на нашата страна с право чакат броят на тези, които идват у нас без право да останат, да спадне бързо и доста ", сподели Шолц.

Германия също по този начин желае промяна на Общата европейска система за леговище и канцлерът изиска единение сред немските политически партии, за да упорства за бързо съглашение на Европейския парламент, Европейския съвет и Европейската комисия (ЕК).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР